Deze website overnemen? Neem contact op met: [email protected], de code is open-source en staat op Github

Subaru Club Nederland


Informatie

Website http://subaruclub.nl
Email [email protected]
Pagina beheerder royduin
Logo van Subaru Club Nederland

Omschrijving

De officiƫle oprichting van Subaru-Club Nederland vond plaats in april 1995. SCN is een vereniging voor eigenaren van dit eigenzinnige exclusieve, Japanse automerk. Het doel van onze vereniging is ondermeer het uitwisselen van informatie en het gezamenlijk deelnemen aan activiteiten.

Subaru-Club Nederland organiseert regelmatig activiteiten waaraan de leden, eventueel tegen betaling, kunnen deelnemen. Zowel landelijk als regionaal worden er evenementen georganiseerd, die voor alle leden toegankelijk zijn. De georganiseerde activiteiten sluiten aan bij de wensen van onze leden. Vanzelfsprekend wordt ook aan de partners en eventuele kinderen gedacht. Niet onvermeld mag blijven ons fraaie clubblad, het Sterrennieuws, dat 4 keer per jaar verschijnt en het korte mededelingenbulletin, de Sterrenflits, dat 4 tot 6 keer per jaar verschijnt.

Als u al in een Subaru rijdt weet u wat een opmerkelijk plezier dat oplevert. Dat plezier wordt nog groter als u uw enthousiasme deelt met ander Subarurijders. Meldt u daarom aan als lid!

Leden